Вдъхновение в движението

Присъединете се към нас за нашето специално онлайн двудневно съобщение 

28 юли 15:00 (BST)/16:00 (CET) 

Официално световно съобщение и подробности, разкрити за този дългоочакван модел. 

29 юли 17:00 (BST)/18:00 (CET) 

Изключителен 90-минутен уебинар на живо за по-задълбочен поглед върху фотоапарата. Ще имаме и специални интервюта с гости, които ще разкрият първите си впечатления от използването му в реални условия, както и технически експерти на Sony. 

За да сте в течение и с двете събития и да получавате известия преди старта на уебинара, регистрирайте се за нашия бюлетин на Alpha Universe по-долу.