Защо да създадете профил?

Оферти и промоции
Бъдете в крак с нашите най-нови новини и оферти

Вашият продукт
Получавайте подсказки, съвети и обучаващи материали

Поддръжка от Sony
Изтеглете нашето безплатно мобилно приложение за щателна клиентска поддръжка

Учете и се свържете
Присъединете се към дискусиите с нашата общност

Нужда от помощ?Вижте често задаваните въпроси

Участвайте активно! Гледайте видеото, за да разберете повече.

Открийте ползите от профила в MySony. Улеснете за себе си откриването на цялата ваша информация на едно място.

Get involved! Watch the video to find out more.
 

Свързани профили за услуги на Sony

Получете достъп до няколко онлайн услуги от групата на Sony чрез едни и същи данни за влизане, като свържете своите профили.

Защо да свържете профилите си?
  • Получете достъп до няколко онлайн услуги от групата на Sony с едни и същи данни за вход (имейл адрес и парола)
  • Актуализирайте всичките си профили бързо чрез синхронизираните ви данни на профила във вашите свързани профили
Кои профили можете да свържете?
    Можете да свържете вашите профили за следните онлайн услуги от групата на Sony:

    Услуги, предлагани от Sony Europe
  • MySony
  • Общност

  • Услуги, предлагани от други фирми от групата на Sony:
  • Xperia Lounge
  • Xperia Store
  • Xperia Care
  • Моята поддръжка
  • SonyMobile.com
  • MyAccount
  • Developer World
  • PlayStation™ Network
    • PlayStation™ Plus
    • PlayStation™ Video
    • PlayStation™ Music
    • PlayStation™ Now
    • PlayStation™ Vue

    Някои услуги може да не са достъпни във всички държави/региони.

    За да свържете профили, регистрираният имейл адрес за всеки профил трябва да бъде един и същи.

    Вашите основни данни за профила ще бъдат синхронизирани

    Следната информация ще бъде синхронизирана в свързаните ви
    профили:

  • ИД за влизане (имейл адрес)
  • Парола
  • Дата на раждане
  • Държава/регион на пребиваване
  • Име
  • Пол
  • Предпочитан език
  • Адрес
  • Телефонен номер
  • Въпрос за сигурност
  • Отговор за сигурност

  • За да промените информацията във вашия профил, просто я променете веднъж и тя автоматично ще актуализира всичките ви свързани профили
Как да свържете вашите съществуващи профили?
    Когато влезете в профил за една от горните услуги от групата на Sony за първи път, ще бъдете помолени да го актуализирате.
    Може да бъдете помолени да предоставите малко допълнителна информация, преди да завършите надстройването.

    След като сте надстроили даден профил, ако влезете в профила си за някоя от другите услуги, изброени по-горе, ще бъдете помолени да свържете двата профила (ако профилите имат един и същи имейл адрес). Ще направим проверка, за да се уверим, че основните ви данни в профила са едни и същи. Ако не, ще бъдете помолени да изберете настоящите си данни, преди профилите да бъдат свързани.
Как да използвате вашите синхронизирани данни за достъп до друга услуга от групата на Sony?
    Ако имате актуализиран профил (или няколко свързани профила), можете да използвате само един набор от данни за влизане за лесен достъп до която и да е от горните услуги на групата на Sony.

    Когато влезете за първи път, ще бъдете помолени да попълните кратък формуляр за регистрация на профила. Вашите основни данни на профила автоматично ще бъдат извлечени от съществуващия ви надстроен профил (или свързани профили), така че не е необходимо да ги въвеждате повторно. Освен това може да бъдете помолени да предоставите малко допълнителна информация, за да завършите регистрацията си.

    Можете да разглеждате и променяте вашата основна информация в профила след завършване на регистрацията на профила.
Коя фирма от групата на Sony контролира моите свързани профили?
    Фирмата от групата на Sony, която управлява всяка услуга, до която осъществявате достъп, ще продължи да контролира вашия профил за тази услуга (и всички данни, събрани при използването на тази услуга от ваша страна) в съответствие с нейните правила за поверителност. Свързването на вашите профили не променя това.

    Ако желаете да упражните някакви права върху личните си данни (като вашето право на достъп) по отношение на даден профил, ще трябва да се свържете със съответната фирма от групата на Sony, която контролира този профил, като използвате данните, дадени в нейните правила за поверителност.