BRAVIAXPS5

Sony представя “Perfect for PlayStation®5” функции на телевизори BRAVIA XR™

07 окт, 2021

Телевизорите BRAVIA XR са вече официално “Perfect for PlayStation®5” благодарение на чисто новите ексклузивни PS5™ функции, с които се създава най-доброто изживяване с конзола от ново поколение

Sony дава старт на кампанията “Perfect for PlayStation®5” за телевизори BRAVIA XR1, която е специално разработена да гарантира перфектна съвместимост с PlayStation 5 (PS5™) и да предложи фантастично гейминг изживяване със завладяващи картина и звук.

Телевизорите “Perfect for PlayStation 5” ще предоставят две чисто нови ексклузивни функции за PS52 – автоматичен мапинг на тоновете Auto HDR Tone Mapping и автоматичен режим на картината в зависимост от жанра Auto Genre Picture Mode. Също така ще се поддържат кадрови честоти до 120fps с изключително рязка 4K резолюция съгласно спецификациите на HDMI 2.1 за съвместими игри3. С минимално забавяне на сигнала, сведено до 6.0ms за модели Z9J4, вие ще получите изключителна гладкост и бързина на реакцията при игри със стрелба, спортни игри и други високоскоростни игри, което гарантира мигновено действие на екрана.

Телевизорите BRAVIA XR на Sony могат да възпроизвеждат зашеметяващо реалистична картина, изпълнена с живи и ярки цветове и привличащ окото контраст, която се допълва от уникален звук благодарение на използваните екранни технологии, които ви пренасят директно в центъра на събитията, независимо дали играете игра или гледате филм.

Ексклузивни “Perfect for PlayStation®5” функции за BRAVIA XR

Auto HDR Tone Mapping5

С Auto HDR Tone Mapping*, HDR настройките ще бъдат оптимизирани лесно и бързо при първоначалното настройване на вашата PS5 конзола. PS5 автоматично разпознава отделните модели телевизори BRAVIA и избира най-добрите HDR настройки за съответния телевизор. Когато нивото на HDR мапинг на тоновете е оптимизирано спрямо спецификациите на вашия BRAVIA дисплей, можете да виждате важни детайли и цветове, дори и в сцени с висок контраст. Например, получавате допълнително ниво на детайлност на обектите върху пистата в Gran Turismo™ 76i, така че ще знаете точно как да продължите в играта.

* Необходимо е обновяване на софтуера както на PS5, така и на BRAVIA. Ще бъде налично не по-късно от края на 2021 г.

Телевизорите BRAVIA XR могат да засичат дали играете игра или гледате филми и телевизионни предавания. С режима Auto Genre Picture Mode вашият телевизор автоматично превключва на режима за игри Game Mode, докато играете, което минимизира забавянето на входящия сигнал, за да имате по-бърза реакция в бързите сцени, или на стандартен режим Standard Mode, когато гледате филми през услуга за стрийминг или от Ultra HD Blu-ray™ диск от PS5, като фокусът се измества върху обработката на картината за по-въздействаща картина.

Режимът Auto Genre Picture Mode ще бъде наличен след предстоящо обновяване на софтуера на PS5 и телевизори BRAVIA до края на 2021.

Ново ниво на изживяване с аудио продуктите на Sony

Телевизорите BRAVIA XR на Sony се допълват отлично от разнообразните аудио продукти на Sony, като Система за домашно кино HT-A9 или HT-A7000 и саундбар HT-A5000*. Можете да свържете продуктите директно към своята PS5 конзола и да изпитате ексклузивните за BRAVIA XR функции Auto HDR Tone Mapping и Auto Genre Picture Mode от своя телевизор BRAVIA XR.

* Необходимо е обновяване на софтуера. Налично от пролетта на 2022 г.

За повече информация относно “Perfect for PlayStation 5” за телевизори BRAVIA XR, посетете https://www.sony.co.uk/electronics/tvs-made-for-gaming